Доставка

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Доставка до адрес: 

За всички поръчки над 99лв. доставката е безплатна. 

Всички доставки на територията на България се извършват от куриерска фирма Speedy (Спиди).

 

Доставка до офис на Speedy (Спиди):

За всички поръчки над 99лв. доставката е безплатна. 

Всички доставки на територията на България се извършват от куриерска фирма Speedy (Спиди).

Срок за доставка

Всяка поръчка се изпраща до 5 работни дни от получаване на поръчката, освен в случаи, когато в описанието на продукта е упоменато за срок по-дълъг от 5 работни дни.

Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

Поръчки направени през официални празнични дни или неработни дни се обработват в първия работен ден.

Продукти поръчани, чрез опцията “Made to measure” отнемат до 21 работни дни за да бъдат изпратени.

След потвърждение на поръчката ще ви уведомим за срокът за получаване на доставката. В случай на забавяне ние ще ви информираме преждевременно за това.

Условия за доставка

Доставка за продукти над 99лв за територията на България е БЕЗПЛАТНА. Поръчки под 99лв се таксуват 4.99лв.

Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка.

При желание на клиента, пратката може да бъде изпратена с опция “Експресна доставка” само за градовете, в които куриерска фирма СПИДИ има офиси.

Заявената при поръчка стока от Потребителя се доставя в подходящ вид на посочения от Потребителя адрес или офис за доставка в предварително уговорения срок за доставка. Поръчаният артикул се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице-представител на Потребителя, което приема и потвърждава чрез подписване на придружаващите пратката документи, служещи за потвърждението за получаване на пратката получаването от Потребителя.

В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на стоката или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след първоначалния срок за изтичане на доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При желание за замяна или връщане на закупени артикули от онлайн магазина, куриерската услуга във всички посоки е за сметка на клиента.