Мисия

Брандът “By Todor Tumbalev”  е отражение не само на виждането ми за мода и стил. Споделя също и цялата ми философия за живот. За мен бизнесът трябва да е насочен към много повече от това единствено да печели. Грижата към всеки клиент, стремежът да видим идеята на всеки и да я облечем в дреха са нещата, които движат нашия бранд.

За мен като основател е изключително важно да прилагам етични форми на лидерство и да вдъхновявам всеки въвлечен в процеса за изготвянето на перфектната дреха. Идеята, която стои зад този бранд е да създам не само финансово изгодна покупка за клиентите си, а и максимално качествена, стилна и удобна дреха, с която човекът би могъл да се чувства още по-добре.

Вярвам, че брандът ми ще се превърне в един пример как трябва да преследваме мечтите си и също така, че няма невъзможни неща. Всеки човек има вярвания и стремежи и бих искал, чрез този бранд да насърча всички хора, които не вярват достатъчно в себе си и идеите си.

Освен изброените до момента мотиви, бих искал да споделя, че за нас социалната ангажираност е много важна, защото всичко, което правим се върти около хората и техния индивидуален стил. Нашата роля е да материализираме идеите на нашите клиенти като ги облечем в перфектната дреха.

Мисия